MacTheRipper

MacTheRipper 2.6.6

Kosteloos dvd's rippen

VOOR

 • Betrouwbaar en redelijk snel
 • Veel geavanceerde opties
 • Goede handleiding

TEGEN

 • Bestandstype uitvoer niet te kiezen
 • Nieuwe versies alleen in gesloten gemeenschap

Uitmuntend
8

Het gratis MacTheRipper ript je dvd's, ofwel zet de inhoud van de schijfjes op je Mac. Hierbij maakt het niet uit of de dvd beveiligd is of niet.

MacTheRipper heeft een klein maar vol menu. Gelukkig zit er een uitstekende handleiding bij het programma, die je in 5 minuutjes leert dvd's te rippen. Als je een schijfje in je Mac stopt, geeft MacTheRipper je meteen beknopte informatie zoals dvd-naam en -grootte. Om verder te gaan, selecteer je de regio. Deze staat altijd op het hoesje van dvd's. In het Mode-venstertje kies je vervolgens of je de dvd volledig of slechts gedeeltelijk wil rippen. Zo sla je bijvoorbeeld een bepaald hoofdstuk op, of alleen de extra's.

MacTheRipper is voor zowel beginners als ervaren gebruikers een mooi stuk gereedschap. Als je iets meer van dvd's afweet, schakel je in het UOP-menu (User Operation Prohibition) desgewenst een hele hoop opties uit. Denk hierbij aan iets als de voorbeschouwingen met legale teksten. Het rippen van een dvd duurt ongeveer een half uur. Als uitvoer levert MacTheRipper je een VIDEO_TS-map met vob-bestanden. Deze speel je af met bijvoorbeeld VLC Media Player of Mplayer.

MacTheRipper is een potente dvd-ripper. De applicatie is betrouwbaar en uitgebreid. Om legale redenen hebben de makers en die-hard-gebruikers echter een gesloten gemeenschap gecreëerd. Als je een recentere versie wil, neem je een kijkje op de officiële forums. Als je daar geen zin in hebt, zijn de multifunctionele dvd-rippers HandBrake en SimplyBurns aan te raden.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
MacTheRipper

Download

MacTheRipper 2.6.6

Beoordelingen about MacTheRipper

 • door Anonymous

  Gewoon goed!.
  Werkt uitstekend. Neem de moeite om de HL te lezen en je kan veel, heel veel rippen zonder gedoe....   Meer

 • door Anonymous

  Mac OSX Lion.
  Werkte wel met Leopard maar wil niet meer opstraten in Lion. Mogelijk een nieuwe update nodig en w...   Meer